ARGENTINA – PENINSULA VALDES (IV) – PORT PIRÀMIDES – LLOPS DE MAR

Llops marins.

La característica que distingeix al llop marí és la seva fesomia de lleó, ja que els mascles posseeixen un cap robust amb una densa cabellera que cobreix el coll i part del pit. El color dels adults varia de marró a marró clar, mentre que els nounats són negres i al mes de vida muden el seu color al clàssic marró fosc

Aquests mamífers es troben perfectament adaptats al medi aquàtic així com al terrestre. S’alimenten en mar obert i romanen un període de temps a la costa per reproduir-se, mudar el seu pelatge i descansar.

Els hem observat des de la llanxa, quan tornavem de  l’avistament de les balenes al lloc denominat “Loberia Punta Piramide”.

 

Corb marí Imperial (Phalacrocorax atriceps)

Els corbs marins Reals (Phalacrocorax albiventer) i Imperials (P. atriceps), representen les aus marines més diverses a la costa patagónica argentina.

Aquestes aus aporten un benefici econòmic a escala local, ja que són les més importants productores de guano a la Patagonia.

En l’època pre-nupcial exhibeix un monyo setinat al cap. El juvenil és tot negre, negre terrós a les parts superiors durant un o dos mesos i després es va tacant de blanc.

 

Esta entrada fue publicada en ARGENTINA, Fauna, PENINSULA VALDES, RESERVES MARINES, VIATGES y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *