ARGENTINA – CASCADES DE L’IGUAÇÚ (II) BANDA BASILERA

Les Cascades de l’Iguaçú banda basilera.

Les Cascades de l’Iguaçú banda brasilera es troben al Parc Nacional do Iguaçú (Brasil) a 15 km aprox. de la frontera amb Argentina. Per arribar des de Puerto Iguaçú cal creuar la frontera i fer la sortida de argentina i entrada al Brasil (el mateix a la tornada). Només cal presentar el PASSAPORT.

 Dades Curioses:

  • Les Cascades tenen un ample de 2.7 quilòmetres (o 1,7 milles). La seva altura varia entre els 60 metres (200 peus) i 82 metres (o 269 peus) i el seu cabal d’aigua mitjana és de 1.800 m³ / s.

  • Una gran part de l’aigua de les cataractes cau en la Gola del diable un llarg abisme que és de 82 metres d’altura, 150 metres d’ample i 700 metres de llarg. Aquest abisme és en forma de «U» .

  • Dos terços de les Cascades de l’Iguaçú són al costat d’Argentina.

  • Les Cascades de l’Iguaçú es van formar com a resultat d’una erupció volcànica.

  • Les Cascades de l’Iguaçú poden ser vistes en moltes pel·lícules, incloent: «La Missió», «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull,» «Mr. Magoo, «» Miami Vice «i moltes més.

  • Durant 2017 van venir al Parc Nacional Iguaçú 1.500.000 visitants.

 

Al iniciar el recorregut per la banda brasilera, observem als fons les cascades de la banda argentina.

 

Al fons podem observar les embarcacions que acosten als turistes que els volen mullar, a la gorja del diable.

 

Aquesta es la primera vista que observem de la gorja del diable, fen el recorregut per la banda brasilera.

Arriba un moment que miris on miris, tot es aigua en moviment al teu voltant.

Per tot el recorregut de les escales que ens porten a la passarel·la, anem observant als fons la gorja del diable amb tota la seva esplendor

LA GORJA DEL DIABLE

Quant arribem a la mitat de la cascada, per una passarel·la que fa un recorregut fins arribar al riu Iguaçu, podem admirar el salt de mes de 80 metres de la gorja del diable

 

El passeig per la banda brasilera es fa baixant escales que ens porten fins a les passarel·les que ens permeten veure el gorja del diable des de el front del riu.

Després per retorna a la part alta de les cascades, disposem de un ascensor que en deixa a la zona de aparcaments dels autobusos que ens tornaran a Foz do Igauçi.

 

Aquí podem veure el riu Iguaçu, i a passades les caçades

 

El riu Iaguçú desemboca al riu Parana, al ciutat de Foz do Iguaçu

Esta entrada fue publicada en ARGENTINA, CASCADES, GORJA, Paisatges, PANORAMIQUES, PARCS NATURALS-NACIONALS, SALTANT, VIATGES y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *