VISITA DE 4 DIES A AMSTERDAM (I)

estació central

La màgica ciutat de Amsterdam combina el seus extensos canals y nombrosos ponts a la arquitectura original del segles XVI i XVII tot concentrat amb una petita superfície.

ponts

Amsterdam en ofereix la historia viva de una de les ciutats mes boniques i romàntiques d’Europa.

Amsterdam es una ciutat oberta i tolerant, combina una solida cultura amb gent de hàbits senzills. Aquesta ciutat conserva i ofereix la seva historia y fa la seva visita fàcil amb un eficient sistema de transport, bicicleta, tramvia, metro, autobús, i sobre tot pogué caminar sense casi cotxes, l’únic perill es el de la gent que va amb bicicleta, son els amos dels carrers del centre de la ciutat.

parking de bicicletes

 guarderia de bicicletes

El primer dia després de arribar al aeroport, ens desplacem amb tren fins l’estació central, on vàrem comprar un tiquet de transport per dos dies, i mitjança el bus arribar al nostre hotel.

estació central

Al mig dia vàrem tornar a l’estació central per començar el nostre tur turístic, que aquet dia es va dedicar al entorn de l’estació central, el barri roig, l’Església Vella (Oude Kert), zona del museu de Rembrant, i tornant a l’estació central passant per la plaça Dam.

 Cases al costat de l’estació central

barri roigOude Kert (esglesia vella)

casa al costat del museu de Rembrant

_DSC9958web

Monument nacional, Plaça Dam

 El transport individual es realitza per el centre de la ciutat amb bicicleta, ens dient que la majoria de la gent que si desplaça, disposa de al menys quatre “bicis” aparcades en diferents punts de la ciutat.

transport public

Continua …

 

Esta entrada fue publicada en VIATGES y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *