CAMBODJA, TA PROHM

Ta Prohm es un temple jemer de finals del segle XII ubicat en el enclavament de Angkor (Siem Rap – Cambodja). Originalment es deia Rajavihara (“monestir rial”), el temple era budista, arribaven a comptar en mes de 12.640 persones.

Ta Prohm es manté com el varen trobar els seus descobridors, les arrels del arbres envaeixen tots els murs com si fossin serps.

 

Aquet passeig ens porta a una de les entrades al recinte del temple.

accés al temple de Ta Prohm

accés al temple de Ta Prohm

temple de Ta Prohmtemple de Ta Prohm

Aquí podem veure l’arrel de una ceiba incrustada a les pedres del mur

temple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohmtemple de Ta Prohm

Ta Prohm, es un meravellós temple, conformat per les arrels massives dels enormes arbres. Es diuen que en seu esplendor, les parets estaven decorades per pedres precioses, s’escoltava musica i es ballava per els seus passadissos. Quan a finals del segle XIX Ta Prohm va ser descobert per els francesos, varen decidir no fer una restauració complerta del temple. La decisió es va prendre perquè els grans arbres  estaven incrustats als seus murs i per la seva difícil extracció.

 

Esta entrada fue publicada en CAMBODJA, Paisatges, Siem Reap, VIATGES y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *