DIA 2 – OSAKA : Edicifi Cel Umeda Sky / Castell Osaka

El primer dia arribem a OSAKA, procedents d’Amsterdam.

 

OSAKA

La ciutat d’Osaka  és la tercera ciutat més gran del Japó amb una població de 2,7 milions d’habitants.

Està ubicada a l’illa principal de Honshu ,a la desembocadura del Riu Yodo a la Badia d’Osaka.

La ciutat és un dels ports i centres industrials més importants del Japó, tant com la capital de la Prefectura d’Osaka .

Forma part de la regió de Kansai i és el nucli de l’àrea metropolitana d’Osaka-KobeKioto que té una població de 17.510.000 habitants.

D’aquesta ciutat hem visitat el Edicifi Cel Umeda Sky,:

L’edifici cel Umeda Sky és el dinovè edifici més alt Japó, i és una de les imatges més recognoscibles de la ciutat. L’edifici té 173 m.  d’alçada i va ser dissenyat per Hiroshi Hara.

Consisteix en dues torres iguals de 40 pisos connectades a la part més alta amb ponts i una escala mòbil creuant l’ample atri central.

Localitzat en Umeda, districte de Kita-ku.

 

Corona l’edifici una plataforma de 54 per 54 metres, perforada en el seu centre per un anell envidriat.

L’arquitecte va voler donar a l’edifici l’aparença d’una ciutat flotant, per a això Hara va idear l’ús de vidres especials en la part superior de la mateixa, els quals reflecteixen el cel com paisatge exterior, contrastant amb la ceràmica opaca de la seva part inferior.

 

 

Desembocadura del rio YODO

 

 

 

 

També aprofitant l’estada a la ciutat varem visitar el Castell Osaka:

 

Es un dels castells més famosos del país i va exercir un paper important en la unificació del Japó durant el període Azuchi-Momoyama del segle XVI.

El castell es troba en una àrea d’aproximadament un quilòmetre quadrat, dins el Parc Públic del Castell d’Osaka .

Va ser construït en dues plataformes de terreny emplenat, amb muralles creades a base de pedres tallades, i està envoltat d’un pou amb aigua de manera similar als castells europeus.

El castell té cinc pisos interiors (accessibles per mitjà d’un ascensor), i vuit pisos exteriors, i va ser construït sobre una base de pedra alta per protegir els seus ocupants d’atacants amb espases.

El castell és un punt popular de trobada durant les festes del hanami, que té lloc durant el floriment de la sakura.

Al Japó, el gaudir de la caiguda i colors de les fulles a la tardor es coneix com koyo o momijigari.

A Osaka, es pot gaudir d’una vista combinada de el castell i files arbres gingko amb les seves fulles daurades. Amb la seva abundant escenari natural i l’històric Castell d’Osaka al centre, per sobre de cor de la ciutat, el parc del Castell d’Osaka és un oasi urbà.

Dotonbori no és un barri especialment gran comparat amb altres districtes populars a Osaka, però és sens dubte la zona amb més restaurants, llocs de menjar i de venda ambulant de la ciutat.

El menjar de carrer barata com l’okonomiyaki, takoyaki, ramen, soba i udon sol costar entre 500 i 1000 JPY (de 4,60-9,25 USD).

 

Si cliqueu podreu veure COLORS A LA TARDOR AL JAPO, per tornar, cliqueu tornar a la pàgina anterior.

Si cliqueu podreu veure PANORAMIQUES DEL JAPO, per tornar, cliqueu tornar a la pàgina anterior.

 

Esta entrada fue publicada en flora, JAPÓ, Paisatges, PANORAMIQUES, Tardor y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *