ARGENTINA – BARILOCHE

SAN CARLOS DE BARILOCHE

San Carlos de Bariloche, coneguda simplement com Bariloche, és una ciutat situada a la província de Riu Negre, i és la capçalera del departament Bariloche.

 Bariloche és la destinació més visitat de la Patagònia i una de les destinacions més visitats de l’Argentina. Rep al voltant d’un milió de turistes anualment, principalment en temporada hivernal, entre els quals es destaquen per la seva afluència els provinents de països d’Europa i Sud-amèrica.

És la ciutat argentina més poblada dels Andes Patagónicos. Està ubicada al parc nacional Nahuel Huapi, al sud-oest de la província de Riu Negre, al costat de la serralada dels Andes, a la riba sud del llac Nahuel Huapi, a 832 km de Viedma, la capital de la província.

Les seves reserves naturals, que inclouen llacs, boscos i muntanyes, i els seus destacats centres d’esquí són el principal atractiu Barilochense.

AJUNTAMENT DE BARILOCHE

 

De les moltes excursions que és poden fer nosaltres vàrem escollir:

 

1 – CIRCUIT CHICO

Admira la vista panoràmica de la naturalesa patagónica des de l’cim del turó Campanar.

Pujant en telecadira al cim, a 1.050 metres sobre el nivell del mar. Des del cim podràs admirar la vista panoràmica del llac Nahuel Huapi i el Perito Moreno. Al lluny, veuràs la llacuna El Trèvol i les penínsules de Sant Pere i Llao Llao. Observa el paisatge d’illa Victòria, la catedral Goye i la ciutat de Bariloche.

Visita l’inigualable hotel Llao Llao i la capella de Sant Eduard

Meravella’t amb el llac Moreno i la península de Llao Llao des d’un mirador natural.


Esperant el autocar per anar a al port Mocador,on el Ferry ens portarà a fer el recorregut per el llac, vàrem poder observa un còndor.

2 – ILLA VICTÒRIA

Navegan per les aigües cristal·lines del llac Nahuel Huapi en un passeig des Port Mocador amb destinació a illa Victòria. Meravella’t amb el paisatge nevat dels boscos de pins i bedolls, descobrint les llegendes de la reserva natural i com es va formar la conca del llac.

 

 

 

 

3 – BOSC ARRAYANES / MURTRAS

La visita a la península de Quetrihué ofereix la possibilitat de conèixer un ambient de gran bellesa natural i característiques especials. L’atractiu està donat pel bell colorit del bosc, compost per murtes d’escorces color canyella.

El bosc de murtes, d’unes 12 hectàrees de superfície, es recorre còmodament per un sender empostissat que s’interna entre els arbres. Ha estat especialment construït per reduir els impactes que sobre l’ambient ocasiona el pas de nombrosos turistes cada any.

El nom científic de la murtra és Myrceugenella apiculata (o Luma apiculata), i pertany a la família de les Mirtáceas.

Arriba a assolir els 12 metres d’alçada (encara que en el sud de Xile pot superar els 20 m) i a desenvolupar troncs de 70 cm de diàmetre.

Finalitzada la visita al bosc de murtres, tornem amb Ferry fins el Port de Mocador i en autocar retornem a Bariloche.


 

 

Esta entrada fue publicada en ARGENTINA, Fauna, flora, ocells, ocells aquatics, VIATGES y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *