ARGENTINA – CALAFATE (III) TORRES DEL PAINE (I) – CHILE

TORRES DEL PAINE

 

El parc nacional Torres del Paine és un dels més grans i importants parcs nacionals de Xile, i una àrea silvestre protegida.

El 2006, ocupava una superfície de 242.242 ha, aproximadament. És el tercer amb més visites, de les quals prop del 75% correspon a turistes estrangers.

 

Se situa a 112 km al nord de Puerto Natales i a 312 de la ciutat de Punta Arenas.

Es una de les onze àrees protegides existents a la regió de Magallanes i de l’Antàrtica Xilena.

Presenta una gran varietat d’entorns naturals: muntanyes (entre les quals destaquen el complex del turó Paine -el cim principal arriba als 3050 m sobre el nivell del mar- les torres del Paine i les banyes del Paine), valls, rius (com el riu Paine), llacs (destacant els coneguts com Grey, Pehoé, Nordenskjöld i Sarmiento), glaceres (Grey, Pingo, Tyndall i Geikie, pertanyents al Camp de Gel Patagònic Sud).

 

 

 

TORRES DEL PAINE DES DE CALAFATE (I)

 

A les 7 Am sortim del nostre hotel d’El Calafate i es comença el trajecte en direcció a Torres del Paine a Xile. Travessant l’estepa patagònica de nord a sud arribarem al pas fronterer de Pista Carrera de la Ruta 40 (3,5 h de viatge des d’El Calafate), a partir d’on comencem a recórrer el bell sud de Xile fins a ingressar al Parc Nacional Torres del Paine on arribarem al voltant de les 12:00 hs.

Camio Overland 4 × 4

FRONTERA XILE – ARGENTINA (COSTAT XILE)

ENTRADA AL PARK DE LES TORRES DEL PAINE

ENTRADA AL PARK DE LES TORRES DEL PAINE

DES DE LA CABINA 4 X 4 EN RUTA

Totes les caminades es realitzen en companyia de guies de trekking habilitats. A bord de camio Overland 4 × 4 visitarem els punts estratègics, des d’on fem caminades que ens permeten accedir als miradors panoràmics amb més  atractius naturals del parc.

A la Llacuna Amarga, aprofitant el potencial dels nostres 4×4, vorejarem la Llacuna per les seves costes de sorra, per accedir a la millor panoràmica de les Torres del Paine. Allà fem un stop per una curta caminada.

 Després, continuarem cap a la Cascada Paine on baixarem per fer el picnic a la riba de Rio Paine amb vistes a les Torres. El dinar és a la intempèrie protegits per la vegetació. Les viandes estan incloses i són abundants, de manera que permeten mantenir alimentats als aventurers durant tot el dia.

 

 

Aquí finalitzem aquesta part de les Torres del Paine, en el següent bloc, cliqueu :

LES BANYES DEL PAINE

Podrem gaudir de la resta de fotografies de la visita feta des de Calafate.

Esta entrada fue publicada en CALAFATE, Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *