VISITA DE 4 DIES A AMSTERDAM (III)

continua …

 

El pont mes bonic de la ciutat es el Blauwbrug o pont blau, connecta la Rembrandplein amb Waterlooplein, actualment es de pedra de 1883 i substitueix al l’original del 1600, de fusta i pintat de blau, s’assembla al de Alejandre III a Paris.

pont Blauwbrug

 

 

El pont Magere Brug (pont prim) Aquet pont de fusta pintat de blanc es va construir en 1670 i originalment era molt estret, al any 1871 es va engrandir a les actuals dimensiones.

pont Magere brug

Pont llevadís

Pont Magere Brug

Ponts llevadissos

Ponts llevadissos

Ponts llevadissos

Ponts llevadissos

Amsterdam es caracteritza a demés dels seus canals, per les cases flotants, es tenen contades actualment mes de 2.500 cases flotants.

Aquet tipus d’habitatge neix després de la segona guerra mundial, per la escasses d’habitatges, també i va ajuda el fet de que la flota holandesa es va modernitza i es tenien centenar de vaixells sense capa utilització, en principi va ser un habitatge de hippies.

 

Cases flotants

Cases flotants

Cases flotants

Cases flotantsCases flotants

Cases flotants

Cases flotants

Cases flotants

El mercat de les flors esta totalment sobre embarcacions fitxades a un dels costat del canal Singel, es un espectacle veure tota varietat de cabeces de tulipans .

mercat de les flors

mercat flotant

mercat flotant

També vàrem fer una visita al parc de Vondelpark on per l’època del any esteve poc gelat el llac, els ànecs coll verd nadaven trencant el petit gel que tenia, els arbres sense cap fulla i e la gespa verda, feien un camina tranquil i solament el cant de quelcom des ocells que anaven saltant d’arbre amb arbre et despertava d’aquet somni.

park

Per la tarda vàrem visitar el museu de Van Gogh, esta situat a la plaça del museus de grans dimensions i voltada de varis museus.

Parc del museus

al fons Rijksmuseum

Parc del museus

Parc del museus

Rijksmuseum

Parc del museuscontinua …..

 

Esta entrada fue publicada en VIATGES y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *