CANARIES – PARC NATURAL D’ANAGA – TAGANANA – BENJO

PARC NATURAL D’ANAGA

El Parc rural d’Anaga és un espai natural protegit localitzat al Massís d’Anaga, a l’illa de Tenerife, Canàries, compta amb major quantitat d’endemismes d’Europa, és un espai de gran rellevància paisatgística. El parc ocupa part dels municipis de Santa Creu de Tenerife, La Laguna i Tegueste.

L’orografia muntanyosa fomenta l’aïllament de la zona tant en els accessos des de l’exterior com entre els diferents assentaments de població que hi ha en ell.

El bosc semblant al de Garajonay (la Gomera) està format per una espessa selva conformada per diferents espècies vegetals, embolicada freqüentment per un mar de núvols que confereix al bosc un aspecte màgic. Aquestes boires, la càrrega d’humitat és interceptada pel propi bosc són essencials per a la seva pròpia supervivencia.

TAGANANA

És la localitat més important de l’interior del massís d’Anaga i una de les poblacions més antigues de l’illa.

DETALL

Des de Taganana baixem bordejant el parc de Anaga, fins arribar a la costa pesant per aquesta població de San Andres, amb un colorit impressionat orientada a sud-est, per agafar l’autovia que ens retornarà al Port de Santa Cruz

Hem recollit un conjunt de fotografies panoràmiques de tot el viatge. SI VOLEU VEURE cliqueu :  PANORAMIQUES

Esta entrada fue publicada en CANARIES, ILLES, Paisatges, PANORAMIQUES, PARCS NATURALS-NACIONALS, VIATGES y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *