ARGENTINA – CALAFATE (I) LLACUNA NIMEZ – RESERVA DE FAUNA

Llacuna Nimez

 

A només 1 km del centre de la localitat del Calafate es troba la reserva ecològica municipal «Llacuna Nimez». Ideal per a l’observació d’aus, a causa de la gran varietat d’exemplars que es troben a la zona, molt a prop del llac Argentí a la Patagònia.

Existeixen al voltant de 80 espècies d’aus que regalen al visitant un bell espectacle gràcies a la bellesa, el colorit i la gràcia que les caracteritza. Algunes de les més conegudes són els flamencs, els cauquenes, els cignes de coll negre, les bandúrries, els teros i els ànecs, entre d’altres.

A més, l’avifauna està acompanyada de la vegetació de la regió d’estepa patagònica.

Es pot arribar a la llacuna a peu o en cotxe des del centre de la ciutat i realitzar el circuit de manera particular, ja que és autoguiat, i té una durada d’1:30 hores. Al lloc hi ha un Centre d’Informació on es pot accedir a fulletons explicatius bilingües (espanyol i anglès) sobre les característiques particulars de cada espècie i la seva relació amb l’ecosistema, i també compta amb dos observatoris d’aus.

FLAMENC AUSTRAL

Flamenc austral es una espècie d’au de la família Phoenicopteridae que viu a la Llacuna de Nimez de Calafate.

 

 

L’ànec cuapunxegut (Anas georgica) és un ocell de la família dels anàtids (Anatidae).

 

 

 

 

 

La malvasia de l’Argentina (Oxyura vittata) és un ocell de la família dels anàtids (Anatidae).

L’ànec crestat (Lophonetta specularioides) és un ocell de la família dels anàtids (Anatidae)

 

 

 

La fredeluga xilena (Vanellus chilensis) és un ocell de la família dels caràdrids (Charadriidae) que habita sabanes i aiguamolls de la zona Neotropical

El tirà d’ulleres (Hymenops perspicillatus) és un ocell de la família dels tirànids (Tyrannidae)

El corriol de Magallanes (Pluvianellus socialis) és un ocell de l’extrem sud d’Amèrica del Sud. Única espècie de la família dels pluvianèl·lids (Pluvianellidae)

 

Esta entrada fue publicada en ARGENTINA, CALAFATE, Fauna, FLAMENCS, flora, ocells, ocells aquatics, Paisatges, PANORAMIQUES, VIATGES y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *