ARGENTINA – USHUAIA (II) PARC NATURAL DE TERRA DEL FOC

Parc Nacional Terra de Foc

Ushuaia no és famosa pels seus museus, ni molt menys, sinó pels encants naturals que guarda el seu entorn. El Parc Nacional Terra de Foc és un perfecte exemple d’això, està a uns 12 km de la ciutat i compta amb diversos senders que el recorren d’un costat a un altre.

 

El Ferrocarril Austral Fueguino és conegut com el «Tren de la Fi del Món» per ser la línia fèrria més al sud del planeta.

El seu antecessor, el tren dels presos, va funcionar de 1909 fins a 1952. Es va utilitzar com a línia de càrregues de la Presó Nacional d’Ushuaia, específicament per transportar llenya.

El 1994, l’empresa Tranex Turismo va decidir reviure la llegenda i crear el Tren de la fi del món, el qual fa els últims 8 km del recorregut original.

ENSENADA DE ZARATIEGUI

L’Ensenada Zaratiegui, també anomenada simplement badia Ensenada, és una badia en la marge septentrional del canal Beagle, a l’extrem sud-oest del sector argentí de l’illa Gran de Terra del Foc, pertanyent al departament d’Ushuaia de la província de Terra del Foc, Antàrtida i Illes de l’Atlántic Sud. Es troba envoltada de boscos magallànics pertanyents al parc nacional Terra del Foc.

 

 

 

 

 

 

 

Els boscos subpolars magallànics són boscos de clima temperat oceànic fred compostos principalment per unes poques espècies de faigs del sud (Nothofagus esp.) Que se situen en l’extrem sud-oest d’Amèrica del Sud.

 

i

 

Cyttaria darwinii infecta arbres dins de la família de plantes Nothofagaceae, també coneguda com arbres de faig del sud. Un cop dins del seu arbre amfitrió, afecta els conductes de saba dels individus.

Cyttaria darwinii

 

BADIA LA PATAIA

A la Badia finalitza la Ruta Nacional Nº 3, que enllaça amb la Panamericana, ruta que recorre el continent de cap a cap.

Badia Lapataia es troba envoltada de boscos magallànics, el recorregut fins arribar a la Badia presenta diferents tipus de vegetació molt encantadors, la visió panoràmica és única des de les passarel·les que ens porten fins a tocar l’aigua.

 

 

Crispeta (Codonorchis lessonii).

Crispeta (Codonorchis lessonii).

 

Dues construccions de la ciutat de Ushuaia.

Vista d’Ushuaia, de camí a l’aeroport

 

Visio

Visió del canal de Beagle, al fons la pista de l’aeroport de Ushuaia

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *